Betsy Sandberg Choklad

Fröken Sandbergs känsla för choklad!

Betsy Sandberg Choklad startades år 1926 på Lidingö. Fröken Sandbergs känsla för det delikata hantverket var av en sådan klass att den kungliga familjens chaufförer ofta sågs vänta utanför firmans lokaler.

Idag görs fortfarande alla chokladtryfflar, nougater och all kola för hand i enlighet med Betsys eget motto ”hög kvalitet och förstklassigt hantverk”. Grunden för detta är att enbart arbeta med de absolut finaste råvarorna.

Chokladen kommer från Belgiens och Frankrikes mest välrenommerade leverantörer. Övriga ingredienser som t ex frukter, bär, ädla drycker eller grädde, är alla äkta varor och utan tillsatser. Betsy Sandberg säljer även utvalda produkter från andra ledande chocolatierer i Europa.

Här vårdar man stolt sina kunskaper och fina traditioner. Det är något som verkligen känns när du smakar Betsy Sandbergs Hemlagade Choklad!