Wellme

Endast det bästa är gott nog

Välkommen in till oss på Wellme och börja ditt friskare liv redan i dag. Vi på Wellme har tillsammans en bred kunskap inom hälsa och har följt trender och vetenskapliga hälsorön under flera decennier. Detta ligger till grund för vad vi på Wellme har att erbjuda till dig som kund i dag. Vi har fått inspiration ifrån maten kring Medelhavet och andra områden i världen där det finns starkt vetenskapligt stöd för att ha de friskaste människorna som lever längst.

Wellme ger dig näringstät, färgrik och anti-inflammatorisk mat med hälsosamma fetter och långsamma kolhydrater med mycket grönt, frukt, bär, bönor, nötter, olivolja tillsammans med fisk, skaldjur och kyckling. Vi använder den absolut bästa olivoljan som går att uppbringa. Vi väljer ekologiskt och lokalproducerat i så stor utsträckning som möjligt och för alltid in tankar på miljö och hållbarhet.

Vi erbjuder dig hälsobringande supermat to-go och catering med näringsriktiga sallader, fullkornswraps & mellanmål tillsammans med högklassiga smoothies, hälso-shots och nyttiga delikatesser. Hos oss finner du även omsorgsfullt utvalda hälsoprodukter i form av naturliga kosttillskott och supermat.  I vårt sortiment ingår alltid alternativ som är veganska, laktos- och glutenfria.

Du är välkommen att ta del av hela vårt sortiment och catering på www.wellme.se.

Följ oss gärna på Instagram eller Facebook: wellmehf