Kampanjer & tävlingar

Ta chansen att vinna presentkort eller produkter från såväl våra handlare som samarbetspartners till Östermalms Saluhall!

Erbjudanden har tagits fram i samarbete med Östermalms Saluhall Magasin. Saluhallens magasin lanserades i juni 2010 och vi har hittills publicerat sexton nummer, vilka delas ut två gånger per år i Östermalms Saluhall av våra handlare och genom samarbetspartners. Fråga gärna om ett eget exemplar – ni hittar dessutom alltid det senaste numret i tidningsställen vid våra entréer! Vår förhoppning med ett gratis exklusivt magasin är att fortsätta en inspirerande resa tillsammans med alla handlare, leverantörer, partners och framför allt med våra trogna och engagerade besökare!

För er som missat stamkundsmagasinet lägger vi även upp specialerbjudanden till saluhallens kunder på vår Facebooksida. Gilla Östermalms Saluhall på Facebook: www.facebook.com/ostermalmshallen.

Här kan du ta del av nyheter från Östermalmshallen och erbjudanden från butikerna. Det är även en möjlighet för stamkunder och besökare att använda som ett forum där man kan ge varandra tips på sidor för inspiration, recept mm. Framför allt vill vi att saluhallens Facebook ska vara ett ställe för alla som trivs i Hallen och vill dela engagemanget med andra livsnjutare.

. . .

ERBJUDANDE: 20% RABATT PÅ JUICE CLEANSE TILL SALUHALLENS KUNDER

Starta året i hälsans tecken. I samarbete med Östermalms Saluhall Magasin erbjuder Kallpressen 20% rabatt vid bokning av en juice cleanse med 6- 8 flaskor per dag*.

För att ta del av erbjudandet:

Uppge koden ”Östermalms Saluhall Magasin” för att få 20% rabatt när du beställer. Erbjudandet gäller en gång per kund och tillfälle (antal dagar för din juice cleanse avgör du själv). Beställning via e-post christina@kallpressen.se, på telefon 08-28 58 59 eller på www.kallpressen.se.

* Vi berättar mer i senaste numret om vad en juice cleanse innebär och alla goda ekologiska juicer från Kallpressen som du kan hitta i saluhallen hos Lisbeth Janson Frukt & Grönt. Hämta ett gratis exemplar av magasinet i Östermalms Saluhall eller besök www.ostermalmshallen.se/magasin.