Catering

Planerar du en privat tillställning eller ett företagsevent? Många av oss i Östermalms Saluhall ordnar catering av alla de slag och storlekar. Vi ger dig lagad mat av högsta klass och passion i alla delar. Från en kasse för två med säsongens delikatesser till en bröllopsmiddag för 100 gäster med erfaren personal och all servis. Här nedan ser ni handlarna i Östermalmshallen som erbjuder catering.

Kontakta oss gärna för att berätta mer om dina önskemål och vilken typ av arrangemang du planerar. Tillsammans sätter vi ihop en meny och skapar ett upplägg som gör din tillställning till ett fint minne för livet.

b.andersson.fagelvilt_DSF9760.jpg

B. ANDERSSON EFTR. FÅGEL & VILT

B Andersson Eftr. AB har sedan 1946 varit det som många kallar Stockholms främsta fågel- och viltaffär. Allt är högklassigt fågel- och viltkött som vi köper genom egna kanaler för att försäkra oss om att vi endast erbjuder våra kunder de bästa och främsta råvarorna.

beirutcafe_DSF9679.jpg

BEIRUT CAFÉ

Vi har moderniserat det libanesiska köket och arbetar aktivt med ett rotisseri. I restaurangen serverar vi härlig libanesisk frukost, lunch och middag. Restaurangen inkluderar även en fullskalig bar och serverar drinkar som tagit inspiration från det libanesiska köket. I vår butik kan ni köpa våra röror, allt som behövs av kryddor, delikatesser och alla andra tillbehör i vårt unika sortiment.

husmansdeli_DSF9990.jpg

HUSMANS DELI

Hos oss finner du vällagad husmanskost, spännande delikatesser samt ett noga utvalt sortiment av kött, charkuterier och ost från marknadens bästa leverantörer. Hemmagjorda såser, marinader, dressingar, smör och aromrika oljor gör att ingenting saknas.

lisaelmqvist_DSF9970.jpg

LISA ELMQVIST

Det allra bästa av färsk fisk och skaldjur, även som färdiglagade rätter och delikatesser från eget kök. Hela 90 års erfarenhet står för en kvalitet i särklass.

m_seger-ostermalmshallen-211-Redigera.jp

M SEGER

Östermalmshallens allra första butik, öppnad 1888. Idag med underbart kött samt ett stort urval av charkuterier, ost, färdiglagat och hemgjorda tillbehör. Köp med hem eller låt oss servera dig här i Bistron: Lunch, middag och mingel på menyn varje dag!

melanders_DSF9614.jpg

MELANDERS FISK

Ett brett utbud av färsk fisk, skaldjur, färdiglagad mat, gravad lax, färskrökt lax, löjrom samt övriga delikatesser. Vi har även Take Away- och viltavdelning.

DSC_8563.JPG

NYBRŒ SMØRREBRØD

Smørrebrød med stor variation på typiskt danskt manér. Serveras på plats hos oss, för avhämtning eller som en cateringleverans till små eller stora sällskap.

_JRO3409.JPG

PLANET MESH

Tel: 073-840 86 75
info@mesh.se
www.mesh.se

Hälsosam snabbmat med råvaror av högsta kvalitet.
Wraps, hälsotallrikar, färskpressade juicer & smoothies.

paula pohjakallio_DSC2277 copy.jpg

PAULAS

På Paulas serverar vi frukost, lunch och en massa härliga bakverk. Allt med en fräsch skandinavisk känsla. På eftermiddagen förvandlas Paulas till en mysig vinbar, perfekt för en afterwork eller ett glas vin med goda tilltugg att njuta av. I vår butik kan du även köpa färskrostat kaffe från lokalt rosteri och flera olika tesorter.

SEARED_200223_0196_edit.jpg

SEARED BY TEXAS LONGHORN

Vi på Texas Longhorn vill ge dig som besökare en fantastisk upplevelse – med mat av toppkvalitet och en familjär känsla.Vi använder färska råvaror av högsta kvalitet och använder inga onödiga tillsatser.

tystamari_DSF9622.jpg

TYSTA MARI

Butik med TO GO-sallad som du själv komponerar samt ett stort utbud av ost, bröd och bakverk. Restaurang med allt från husmanskost till fisk och skaldjur.

Wellme_DSC2343.JPG

WELLME

Vi erbjuder dig hälsobringande supermat to-go & catering med näringsriktiga sallader, fullkorns-wraps & mellanmål samt goda smoothies, hälso-shots och nyttiga delikatesser.

Willy Ohlsson_DSC2382.JPG

WILLY OHLSSON EFTR.

Köttspecialist med egen hängning av guldkött. Här finns också färdiglagad husmanskost och andra delikatesser samt ett väl avstämt sortiment av utvalda ostar.