Lisa Elmqvist Fisk, Skaldjur, Delikatesser & Restaurang

Från torgmadam till Kgl. Hovleverantör

Det började tidigt på 1920-talet. Vid ett salutorg vid Strömmen stod fiskardottern Lisa Elmqvist, omgiven av en hastigt växande skara kunder. Hennes fisk, skaldjur och tillagningskunskaper var av sådana mått att hon raskt hamnade där hennes förmåga kom till sin fulla rätt - i Östermalms Saluhall. Idag, mer än 90 år senare, arbetar den 4:e generationen av familjen Elmqvist oförtrutet vidare på samma plats, med ständigt växande erfarenheter och ambitioner.

Idag står namnet Lisa Elmqvist i hallen för en fiskhandel och en restaurang med unika kunskaper och en nedärvd känsla för havets alla läckerheter.

Här handlar man, eller blir serverad, det absolut bästa av färsk fisk och skaldjur - också som färdiglagade rätter och delikatesser direkt från det egna köket. En välförsedd vinbar saknas inte heller.

Cateringen ger en komplett service på alla nivåer, med erfaren personal och det bästa från Lisa’s omfattande meny - uppdukat, dekorerat och serverat där så önskas.

Mat Online, Lisa Elmqvists och Husmans Delis e-handel, kan du med lätthet handla hem allt från råvaror, matlådor, färdiga menyer, presenter och mer där till. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd, utvalda delar i Sverige och Europa. Du kan även hämta upp din beställning på plats hos oss.