Texas Longhorn

Med äkta passion för kött

Vi på Texas Longhorn vill ge dig som besökare en fantastisk upplevelse – med mat av toppkvalitet och en familjär känsla. All vår mat lagas efter vår grundare Phils familjerecept, eller recept som vi själva tagit fram tillsammans under företagets tid. På Texas Longhorn jobbar vi precis så som man gör hemma. Vi använder färska råvaror av högsta kvalitet och använder inga onödiga tillsatser.

Köttet spelar en viktig roll för oss på Texas Longhorn. Bra kött för oss är högkvalitativt kött från utvalda producenter med hög marmorering. Visuellt och smakmässigt ska det vara tilltalande för dig som köttälskare.

Allt kött som kommer från Texas Longhorn, både det som serveras i restaurang och säljs i butik, kommer från en noga utvald leverantör i Tyskland, Vion Foods. Vion foods är ett internationellt matvaruföretag som producerar fläsk- och nötkött. I Vion foods, en av Europas största köttleverantörer, har vi hittat en leverantör som klarar av att leverera kött enligt våra högt ställda krav. Vi har specialutbildat personal hos Vion foods som väljer ut det kött som vi serverar på våra restauranger och säljer i butik. Våra gäster vet precis vad de får när de kommer till oss – kvaliteten på maten är en självklarhet.

Vi vill servera dig som gäst den typ av mat som man lagar hemma i Texas, i en skön autentisk miljö med en stor skopa Texas hospitality. Välkomna.