top of page

Charkuteri & Ost

Arla Unika Tomas Karlsson.jpg

ARLA UNIKA

Arla Unika vill lyfta mejeriprodukter till gastronomisk världsklass. Därför är ostarna utvecklade i samarbete med passionerade mejerister, experimenterande produktutvecklare och toppkockar i Sverige och Danmark.

Fågel och Vilt_owners.jpg

B. ANDERSSON 

FÅGEL & VILT

B Andersson Eftr. AB har sedan 1946 varit det som många kallar Stockholms främsta fågel- och viltaffär. Allt är högklassigt fågel- och viltkött som vi köper genom egna kanaler för att försäkra oss om att vi endast erbjuder våra kunder de bästa och främsta råvarorna.

husmansdeli_DSF9990.jpg

HUSMANS DELI

Hos oss finner du vällagad husmanskost, spännande delikatesser samt ett noga utvalt sortiment av kött, charkuterier och ost från marknadens bästa leverantörer. Hemmagjorda såser, marinader, dressingar, smör och aromrika oljor gör att ingenting saknas.

M Seger Håkan Lager portrait.jpg

M SEGER

Östermalmshallens allra första butik, öppnad 1888. Idag med underbart kött samt ett stort urval av charkuterier, ost, färdiglagat och hemgjorda tillbehör. Köp med hem eller låt oss servera dig här i Bistron: Lunch, middag och mingel på menyn varje dag!

Desiree Bremdal och Erik Molinder.jpg

MELANDERS

Ett brett utbud av färsk fisk, skaldjur, färdiglagad mat, gravad lax, färskrökt lax, löjrom samt övriga delikatesser. Vi har även Take Away- och viltavdelning.

Texas Longhorn ribs.jpg

TEXAS LONGHORN ÖSTERMALM

Välkomna till ett modernt steakhouse som erbjuder amerikanska rätter. Här finner ni även en stor bar som tronar mitt i restaurangen som serverar allt från klassiska drinkar till Texas Margaritas, vin och öl i frysta glas. En trappa upp från restaurangens balkong får ni en fin utsikt över saluhallen.

Tysta Mari store counter.jpg

TYSTA MARI

Butik med TO GO-sallad som du själv komponerar samt ett stort utbud av ost, bröd och bakverk. Restaurang med allt från husmanskost till fisk och skaldjur.

 Willy_Ohlsson_Portrait.jpg

WILLY OHLSSONS EFTR.

Köttspecialist med egen hängning av guldkött. Här finns också färdiglagad husmanskost och andra delikatesser samt ett väl avstämt sortiment av utvalda ostar.

bottom of page