Beirut Café

Mångtusenårig matkultur med framtidskänsla

 

Med Beirut Cafe flyttar en av Medelhavets mest ursprungliga, smakrika och samtidigt nyttiga matkulturer in i Östermalmshallen. Här möter vi det nygamla libanesiska kökets många naturliga, rena smaker i fina och välkryddade kombinationer. Meze, alla de oemotståndliga smårätterna, bjuder på en fantastisk rikedom av välbalanserade smaker - spännande och pikanta, men fria från påträngande överdrifter.

Minst lika frestande är det libanesiska köket i sin helhet. Matlagningen präglas av en raffinerad enkelhet som bevarar råvarornas naturliga smak och nyttiga egenskaper.

Mängder av färska grönsaker kombineras med uppfinningsrikt smaksatta råvaror av kött, fågel och fisk. Resultatet är en ovanligt aptitretande, vitaminrik och nyttig meny - alltid lika inbjudande att bli serverad, men också lätt och rolig att själv tillaga. Allt som behövs av kryddor, delikatesser och alla andra tillbehör hittar man i Beirut Café Delis unika sortiment.

Titta in och prova själv! Personlig service, goda råd och kunniga svar på alla frågor gör Beirut Café Deli till en ovanligt trivsam genväg till det bästa från Libanon - köksvägen till Främre Orientens rikedomar.

1/3
Kontakta Oss

Östermalms Saluhall
Östermalmstorg
114 39 Stockholm

Tel: 08-667 30 40
 

ÖPPETTIDER

Mån-Fre      9:30-19:00

Lördag         9:30-17:00

Maila oss

ÖSTERMALMSTORG, 114 39 STOCKHOLM 

 

ÖPPETTIDER: MÅN-FRE 09.30 - 19.00,  LÖR 09.30 - 17.00

  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle