top of page
Ostermalms_Saluhall_No2_2015_omslag.jpg

CHEFREDAKTÖR: LINA BIELSTEN

Ostermalms Saluhall Magasin no1 2023_quincy jones_lina bielsten.jpg

Läs vårt senaste nummer:
 Östermalms Saluhall Magasin No.1 2023

Östermalms
Saluhall Magasin

Östermalms Saluhall Magasin ges ut två gånger per år och är gratis för alla kunder. Det finns att hämta i saluhallens entréställ (begränsad upplaga). Ligger det inte synligt på disken fråga gärna handlarna om ett exemplar. Vill du få magasinet hemskickat, se information nedan om hur du går tillväga.

I juni 2010 lanserades ett eget exklusivt magasin för Östermalms Saluhall till en mycket kvalitetsmedveten målgrupp och sedan premiären för tretton år sedan har detta avspeglats i en mängd starka varumärkesannonsörer. Det är en återkommande tidskrift som är ämnad att vårda Saluhallens stamkunder och knyta en närmare kontakt med samarbetspartners. Tidningen är inte segmenterad efter årsinkomst, snittålder och kön, utan det är ett magasin för människor som uppskattar ”la joie de vivre” och som är villiga att betala för den livskvalitet de aktivt värnar om. Vi som skapar magasinet fokuserar på ett högt mått av läsbarhet och har därmed en lägre annonsgrad än genomsnittet i branschen.

Den som är intresserad av livsbejakande upplevelser i allmänhet och av mat och råvaror av högsta kvalitet i synnerhet, kommer att finna reportage för inspiration och handfasta råd vad gäller mat- och dryckeskultur. Vi berättar även om anekdoter samlade under Hallens 135 år och möter intressanta, såväl svenska som internationella, personligheter. Tryckt upplaga i 10 000 exemplar delas ut till stamgäster och företagskunder samt finns att läsa för alla svenska turister som besöker saluhallen. Östermalmshallen har drygt 200 000 besökare i månaden. Magasinet når över 30 000 personer genom den tryckta upplagan och 20 000 - 30 000 unika besök på webbplatsen varje månad, där man kan läsa dem i full version. Det är en nischad målgrupp i åldersgrupper +35 och höginkomsttagare. Upptagningsområdet har utökats i takt med distributionen via strategiska platser runt Östermalm, som exempelvis hotellpartners, exklusiva träningsanläggningar, restauranger inom handlarnas egna nätverk och på olika event med samarbetspartners.

Vi ser fram emot att fortsätta en inspirerande resa tillsammans med alla handlare, samarbetspartners och framför allt med våra trogna och engagerade kunder!

Lina Bielsten

Chefredaktör

Vi tar gärna emot era idéer. Lämna förslag på vad ni ser fram emot att läsa i kommande nummer. Maila till redaktion@ostermalmshallen.se. (Vi kan däremot inte skriva om andra verksamheter och ge dem reklam i redaktionella inslag i saluhallens eget magasin. Dessa förfrågningar hänvisas till annonsering och vår prislista för detta). 

50517951_814479505569524_734825213699962
Lina är projektledare för Östermalms Saluhall och även initiativtagare till Saluhallens magasin. Redan i tioårsåldern skapade hon tidningar och sålde egna vykort, då med © Bielsten Production på baksidan. Första publikationen var Davis Cup-magasinet 2010. Sedan tretton år tillbaka står det Östermalms Saluhall på tidningsomslagen!
- Det är en ära att få arbeta med ett så starkt och prominent varumärke som Östermalms Saluhall. Jag har sysslat med kommunikation och event i 25 år sedan min civilekonomexamen från Linköpings Universitet. Det är något av en dröm för mig, som älskar Hallen och alla fantastiska råvaror, att bevara det traditionella samtidigt som vi måste utvecklas för att möta nya utmaningar. Jag har tagit med mig erfarenheten av digitala medier från byråsidan, men jag lär mig också mycket av handlarna. Flertalet har funnits här i generationer och det är en ovärderlig kunskap att förädla.
Open Space Office
REDAKTIONEN

Östermalms Saluhall Magasin

redaktion@ostermalmshallen.se

Östermalms Saluhall Magasin

ges ut av Bielsten & Co AB på

uppdrag av Östermalms Saluhall

 

Bielsten & Co AB 
Box 1408, 701 14 Örebro

Chefredaktör & ansvarig utgivare:
Lina Bielsten
lina@ostermalmsh
allen.se
 
Art director & annonstraffic:
Carolina Krupinska
carolina@carolinakrupinska.com
Sales manager:
Christina Colldahl
christina@saluhallenmagasin.se
Fotografer:
Jimmy Hansen, Hugo Thambert,
Sam Britz och Cristian Wahlén.
Till minne av Magnus Elgquist!
Skribenter:
Lina Bielsten, Claes Kanold,
Tove Henckel Oscarsson och Ulf Elfving.
Tryck: 
V-tab/Printer Consult
 
EVENT & GUIDADE VISNINGAR
lina@bielstencompany.se

tidningar
PRENUMERATION

Vill du få magasinet hemskickat?

Magasinet är gratis när du hämtar det i entréställen eller hos handlarna i saluhallen.
 
Vid hemleverans debiteras porto och administrationsavgift i förskott, för närvarande 85 kronor.

Lämna ett meddelande med namn och postadress till redaktion@ostermalmshallen.se

Östermalms Saluhall Magasin

stödjer

Banner-orange.jpg
Barncancerfonden_ebba_250x360.gif
CRF_logotype_CMYK_2017.png

Materialbeskrivning 

& Annonsering

bottom of page