Östermalms Saluhall Magasin

Läs senaste numret: Östermalms Saluhall Magasin No.2 2018

Östermalms Saluhall blev utnämnd till världens sjunde bästa saluhall av den internationellt prisbelönta tidningen Bon Appétit. Den vackra tegelkatedralen är ett tempel i Stockholm för livsnjutare som uppskattar råvaror av högsta kvalitet och dess rätta hantering, vilket är själen i det dagliga arbetet i saluhallen. Personliga möten med besökarna och den höga kunskapsnivån har alltid varit ett signum för alla handlare, varav många har funnits här i generationer.

I juni 2010 lanserades ett eget exklusivt magasin för Östermalms Saluhall till en mycket kvalitetsmedveten målgrupp och sedan premiären för åtta år sedan har detta avspeglats i en mängd starka varumärkesannonsörer. Det är en återkommande tidskrift som är ämnad att vårda Saluhallens stamkunder och knyta en närmare kontakt med samarbetspartners. Tidningen är inte segmenterad efter årsinkomst, snittålder och kön, utan det är ett magasin för människor som uppskattar ”la joie de vivre” och som är villiga att betala för den livskvalitet de aktivt värnar om. Vi som skapar magasinet fokuserar på ett högt mått av läsbarhet och har därmed en lägre annonsgrad än genomsnittet i branschen.

Den som är intresserad av livsbejakande upplevelser i allmänhet och av mat och råvaror av högsta kvalitet i synnerhet, kommer att finna reportage för inspiration och handfasta råd vad gäller mat- och dryckeskultur. Vi berättar även om anekdoter samlade under Hallens 130 år och möter intressanta, såväl svenska som internationella, personligheter. Tryckt upplaga i 10 000 exemplar delas ut till stamgäster och företagskunder samt finns att läsa för alla svenska turister som besöker saluhallen. Östermalmshallen har drygt 200 000 besökare i månaden. Magasinet når över 30 000 personer genom den tryckta upplagan och tusentals visningar av varje nummer här på webbplatsen, där man kan läsa dem i full version. Upptagningsområdet har utökats i takt med distributionen via strategiska platser runt Östermalm, som exempelvis hotellpartners, exklusiva träningsanläggningar, restauranger inom handlarnas egna nätverk och på olika event med samarbetspartners.

Vi ser fram emot att fortsätta en inspirerande resa tillsammans med alla handlare, samarbetspartners och framför allt med våra trogna och engagerade kunder!

Lina Bielsten

Chefredaktör

 

Vi söker alltid efter nya idéer. Lämna gärna förslag på vad ni ser fram emot att läsa i kommande nummer och ta även chansen att vinna presentkort eller produkter från såväl handlare som samarbetspartners. Ni hittar mer information under fliken Kampanjer och tävlingar och flera av våra erbjudanden läggs även upp på saluhallens Facebooksida.
Gå in och gilla sidan på: www.facebook.com/ostermalmshallen

 

ETT AXPLOCK FRÅN VÅRA SEXTON NUMMER:

Kända matpersonligheter - Edward Blom, Pontus Frithiof, Erik Lallerstedt, Leif Mannerström, Nisse Molinder, Tommy Myllymäki och Steffo Törnquist

Stamgäster - Lasse Berghagen, Micael Bindefeld, Alexandra Charles, Ulf Elfving, Peter Forsberg, Eric Gadd, Salvatore Grimaldi, Marie Göranzon, Tommy Körberg, Johan Petré, Grete Qviberg, Denise Rudberg, Börje Salming, Björn Ulvaeus, Vicky von der Lancken, Henric von Zweigbergk, Måns Zelmerlöw, Lars Wallin & Arne Weise

Röster i Hallen - Jean-Pierre Barda, Jennifer Brown, Anna Maria Corazza Bildt, Julia Dufvenius & Christoffer Wollter, Jessica Folcker, Leija Graf, Loreen, Johan Ernst Nilson, Eric Saade, Marianne Scheja, Barbro "Lill-Babs" Svensson, Vitalie Taittinger och Robert Wells. Sist, men inte minst, Quincy Jones. 

 

Hälsoprofiler - Ola Lauritzson, Mårten Nylén och Blossom Tainton

Våra redaktörer listar oemotståndliga weekendtips till Hongkong, Londons lyxigaste restauranger, romantiska hotell i Paris, unika resorts i Thailand och Maldiverna, världens fem främsta SPA-hotell, skärgårdsöar i Stockholm för livsnjutare  & några av de bästa saluhallarna i New York

Tävlingar med samarbetspartners som Kungliga Operan, Grand Hôtel, 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion samt utlottningar av presentkort till handlare i Östermalms Saluhall

Recept, matinspiration, grilltips, rawfood, catering från handlarna, vinrekommendationer och GI-val i Hallen