Kampanjer & tävlingar

Ta del av specialerbjudanden eller vinn presentkort och produkter från såväl våra handlare som samarbetspartners till Östermalms Saluhall!

Erbjudanden har tagits fram i samarbete med Östermalms Saluhall Magasin. Saluhallens magasin lanserades i juni 2010 och vi har hittills publicerat 17 nummer. Magasinet delas ut två gånger per år i Östermalms Saluhall av våra handlare och genom samarbetspartners. Dessutom finns alla nummer här på vår webbplats. Ni hittar alltid det senaste numret i tidningsställen vid våra entréer, men det går åt fort så det gäller att vara snabb! Vår förhoppning med ett gratis exklusivt magasin är att fortsätta en inspirerande resa tillsammans med alla handlare, leverantörer, partners och framför allt med våra trogna och engagerade besökare!

För er som missat stamkundsmagasinet publiceras även specialerbjudanden till saluhallens kunder på vår Facebooksida. Gilla Östermalms Saluhall på Facebook: www.facebook.com/ostermalmshallen.

På Facebooksidan lägger vi även upp nyheter om Östermalmshallen och erbjudanden från butikerna. Det är även en möjlighet för stamkunder och besökare att använda som ett forum där man kan ge varandra tips på sidor för inspiration, recept mm. Framför allt vill vi att saluhallens Facebook ska vara ett ställe för alla som trivs i Hallen och vill dela engagemanget med andra livsnjutare.

. . .

ERBJUDANDE: 20% RABATT PÅ JUICE CLEANSE TILL SALUHALLENS KUNDER

Starta året i hälsans tecken. I samarbete med Östermalms Saluhall Magasin erbjuder Kallpressen 20% rabatt vid bokning av en juice cleanse med 6- 8 flaskor per dag*.

För att ta del av erbjudandet:

Uppge koden ”Östermalms Saluhall Magasin” för att få 20% rabatt när du beställer. Erbjudandet gäller en gång per kund och tillfälle (antal dagar för din juice cleanse avgör du själv). Beställning via e-post christina@kallpressen.se, på telefon 08-28 58 59 eller på www.kallpressen.se.

* Vi berättar mer i senaste numret vad en juice cleanse innebär och om alla goda ekologiska juicer från Kallpressen som du kan köpa styckvis i saluhallen hos Lisbeth Janson Frukt & Grönt. Titta in och testa redan idag. Personalen berättar gärna mer om vad Kallpressens juicer och hälsoshots innehåller och tipsar om sina egna favoriter. Lisbeth Jansons butik med sina härliga färgrika diskar med frukt och grönt hittar ni direkt innanför den stora entrén på Nybrogatan.

Hämta ett gratis exemplar av magasinet i Östermalms Saluhall (begränsad upplaga) eller besök www.ostermalmshallen.se/magasin.

VILL DU VINNA EN SLOTTSWEEKEND?

Det är nu några år sedan som Rånäs Slott renoverades till konferens- och hotellverksamhet. Nästa år är det dags för jubileum! Vet du vilket årtal slottet öppnades efter renoveringen? I samarbete med Östermalms Saluhall Magasin lottar vi ut ett presentkort på en Slottsweekend för 2 personer (värde 4 990 kr) bland de rätta svaren. Presentkortet är giltigt i 1 år.

SKICKA SVAR OCH KONTAKTUPPGIFTER TILL:

marknad@ranasslott.se, före den 30 september 2018. Ange i ämnesraden ”Tävling Östermalms Saluhall Magasin”. Vinnaren utses av Rånäs Slott och meddelas via e-post.