Kampanjer & tävlingar

Ta del av specialerbjudanden eller vinn presentkort och produkter från såväl våra handlare som samarbetspartners till Östermalms Saluhall!

Erbjudanden har tagits fram i samarbete med Östermalms Saluhall Magasin. Saluhallens magasin lanserades i juni 2010 och vi har hittills publicerat 18 nummer. Magasinet delas ut två gånger per år i Östermalms Saluhall av våra handlare och genom samarbetspartners. Dessutom finns alla nummer här på vår webbplats. Ni hittar alltid det senaste numret i tidningsställen vid våra entréer, men det går åt fort så det gäller att vara snabb! Vår förhoppning med ett gratis exklusivt magasin är att fortsätta en inspirerande resa tillsammans med alla handlare, leverantörer, partners och framför allt med våra trogna och engagerade besökare!

För er som missat stamkundsmagasinet publiceras även specialerbjudanden till saluhallens kunder på vår Facebooksida. Gilla Östermalms Saluhall på Facebook: www.facebook.com/ostermalmshallen.

På Facebooksidan lägger vi även upp nyheter om Östermalmshallen och erbjudanden från butikerna. Det är även en möjlighet för stamkunder och besökare att använda som ett forum där man kan ge varandra tips på sidor för inspiration, recept mm. Framför allt vill vi att saluhallens Facebook ska vara ett ställe för alla som trivs i Hallen och vill dela engagemanget med andra livsnjutare.

. . .

VILL DU VINNA NILS MOLINDERS NYA KOKBOK?

I senaste numret av Östermalms Saluhall Magasin kan ni läsa om mästerkocken Nils Molinder från Melanders i saluhallen. Men vilken handlare i Östermalms Saluhall började Nils jobba hos? Vi lottar ut fem böcker av "Fisk – Den ultimata kokboken om fisk och skaldjur” bland de rätta svaren.
.
SKICKA SVAR OCH KONTAKTUPPGIFTER TILL:
redaktion@ostermalmshallen.se, före den 28 februari 2019. Ange i ämnesraden "Nils Molinder kokbok". Vinnarna meddelas via e-post och böckerna skickas av Arena Förlag.
.
Läs mer om boken och ta del av härliga anekdoter från Hallen i Nils Molinders krönika i vårt magasin. På sista sidan bjuder vi även på Nisses goda recept på lax- och scampiburgare. Hämta ett gratis exemplar av magasinet i Östermalms Saluhall (begränsad upplaga) i entréställen eller besök www.ostermalmshallen.se/magasin.