Roberts Coffee

Med smak och arom

utöver det vanliga

Vid första anblicken ser man ett trivsamt café med en välfylld butiksdel för försäljning av kaffe och te. Men snabbt märker man att Robert´s Coffee är mycket mer än så. Sju generationers samlade kunskaper om kaffe, ett eget gourmet-rosteri, internationell verksamhet med tanke på miljön och människan genomtänkt in i minsta detalj - det är Robert’s sätt att förvandla en kopp kaffe till någonting extra.

Just därför är också personalen ovanligt kunnig, vänlig och välutbildad. Det blir ju en del att hålla rätt på, med 85 teblandningar och 35 kaffesorter bakom disken.

Och inte nog med det, i vår cafémeny finns ett brett och mångsidigt urval av kaffedrinkar. För den hungrige finns doftande, nybakade bullar, muffins och andra bakverk, eller varför inte en god smörgås på nybakat bröd. Allt från eget bageri, naturligtvis! Det serveras även lätta luncher.

Robert’s Coffee har funnits i Sverige över 20 år och i Östermalmshallen i 15 år. 20-årsjubileet firades med flera specialerbjudanden - kom förbi Hallen och ta reda på vilka erbjudanden som är aktuella just nu. Titta in i vår mysiga coffee shop och upplev en kopp te eller kaffe som smakar långt utöver det vanliga.

Hjärtligt välkomna!

1/9
VÅRA FRUKOSTPAKET
Kontakta Oss

Östermalms Saluhall
Östermalmstorg
114 39 Stockholm

Tel: 08-662 51 06
 

ÖPPETTIDER

Mån-Fre      7:30-19:00

Lördag         9:30-18:00

Maila oss

ÖSTERMALMSTORG, 114 39 STOCKHOLM 

 

ÖPPETTIDER: MÅN-FRE 09.30 - 19.00,  LÖR 09.30 - 17.00

  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle