top of page

Take Away

Arla Unika ost och marmelad.jpg

ARLA UNIKA

Arla Unika vill lyfta mejeriprodukter till gastronomisk världsklass. Därför är ostarna utvecklade i samarbete med passionerade mejerister, experimenterande produktutvecklare och toppkockar i Sverige och Danmark.

Beirut Cafe counter.jpg

BEIRUT CAFÉ

Vi har moderniserat det libanesiska köket och arbetar aktivt med ett rotisseri. I restaurangen serverar vi härlig libanesisk frukost, lunch och middag. Restaurangen inkluderar även en fullskalig bar och serverar drinkar som tagit inspiration från det libanesiska köket. I vår butik kan ni köpa våra röror, allt som behövs av kryddor, delikatesser och alla andra tillbehör i vårt unika sortiment.

kottbullar_husmansdeli.jpg

HUSMANS DELI

Hos oss finner du vällagad husmanskost, spännande delikatesser samt ett noga utvalt sortiment av kött, charkuterier och ost från marknadens bästa leverantörer. Hemmagjorda såser, marinader, dressingar, smör och aromrika oljor gör att ingenting saknas.

_DSC3030.jpg

LISA ELMQVIST

Det allra bästa av färsk fisk och skaldjur, även som färdiglagade rätter och delikatesser från eget kök. Hela 90 års erfarenhet står för en kvalitet i särklass.

M Seger takeaway.jpg

M SEGER

Östermalmshallens allra första butik, öppnad 1888. Idag med underbart kött samt ett stort urval av charkuterier, ost, färdiglagat och hemgjorda tillbehör. Köp med hem eller låt oss servera dig här i Bistron: Lunch, middag och mingel på menyn varje dag!

Melanders seafood platter.jpg

MELANDERS

Ett brett utbud av färsk fisk, skaldjur, färdiglagad mat, gravad lax, färskrökt lax, löjrom samt övriga delikatesser. Vi har även take away- och viltavdelning.

Nybroe Smorrebrod_220523_3.jpg

NYBRŒ SMØRREBRØD

Smørrebrød med stor variation på typiskt danskt manér. Serveras på plats hos oss, för avhämtning eller som en cateringleverans till små eller stora sällskap.

Paulas i hallen_pastry.jpg

PAULAS

På Paulas serverar vi frukost, lunch och en massa härliga bakverk. Allt med en fräsch skandinavisk känsla. På eftermiddagen förvandlas Paulas till en mysig vinbar, perfekt för en afterwork eller ett glas vin med goda tilltugg att njuta av. I vår butik kan du även köpa färskrostat kaffe från lokalt rosteri och flera olika tesorter.

Planet Mesh wraps and juice.jpg

PLANET MESH

Hälsosam snabbmat med råvaror av högsta kvalitet.Wraps, hälsotallrikar, färskpressade juicer & smoothies.

Tysta Mari counter.jpg

TYSTA MARI

Tysta Mari erbjuder något för alla matfantaster. En morgonlatte med nybakat bröd, vällagad husmanskost till lunch, färska skaldjur och ett utmärkt vin till middag - eller handla sitt eget urval av delikatesser i den välförsedda butiken.

Willy Ohlsson meat and potato.jpg

WILLY OHLSSON EFTR.

Köttspecialist med egen hängning av guldkött. Här finns också färdiglagad husmanskost och andra delikatesser samt ett väl avstämt sortiment av utvalda ostar. Vi erbjuder både take away och catering. 

bottom of page