Texas Longhorn

Vilka ingredienser krävs för att bota hemlängtan?

 

När Texas Longhorns grundare Philip flyttade till Sverige, började han efter en tid att sakna sin hemstad San Antonio i Texas. Mycket. Han längtade efter grillrök, kryddiga långkok och en plats där människor kan samlas för att slappna av, skratta och dela historier. En riktig Texas barbecue.

Så med hjälp av familjerecepten startade han en restaurang som påminde honom om allt han lämnat bakom sig. För sig själv och alla som vill känna sig som hemma i Texas.

En av de viktigaste faktorerna till Texas Longhorns framgång tror vi är vårt fokus på kvaliteten i det vi serverar och där köttet spelar en viktig roll. Bra kött för oss är ett högkvalitativt kött från utvalda producenter med hög marmorering. Visuellt och smakmässigt ska det vara tilltalande för dig som köttälskare.

Köttet på vår grillmeny och hamburgarna på Burgers & Deli, kommer från en noga utvald leverantör*. Övrigt kött som exempelvis kyckling, flankstek, bacon och hamburgare (Steakhouse) kommer från utvalda svenska leverantörer. Fisk och skaldjur på menyn är accepterade enligt WWF:s konsumentguide för mer miljövänliga köp av fisk och skaldjur.

1/4
Kontakta Oss

Östermalms Saluhall
Östermalmstorg
114 39 Stockholm

Tel: 08-663 16 90

ÖPPETTIDER

Mån-Tis      11:00-21:00

Ons-Lör      11:00-22:00

Maila oss

ÖSTERMALMSTORG, 114 39 STOCKHOLM 

 

ÖPPETTIDER BUTIKER: MÅN-FRE 09.30 - 19.00,  LÖR 09.30 - 17.00

* Restaurangerna har kvällsöppet. Besök handlarnas sidor för mer information.

  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle