top of page

Texas Longhorn Östermalm

Vilka ingredienser krävs för att bota hemlängtan?

 

När Texas Longhorns grundare Philip flyttade till Sverige, började han efter en tid att sakna sin hemstad San Antonio i Texas. Mycket. Han längtade efter grillrök, kryddiga långkok och en plats där människor kan samlas för att slappna av, skratta och dela historier. En riktig Texas barbecue.
Så med hjälp av familjerecepten startade han en restaurang som påminde honom om allt han lämnat bakom sig. För sig själv och alla som vill känna sig som hemma i Texas.
En av de viktigaste faktorerna till Texas Longhorns framgång är vårt fokus på kvaliteten i det vi serverar och där köttet spelar en viktig roll. Vi har mycket höga krav på smak och kvalité och därför serverar vi endast nötkött, kyckling och fläsk från Sverige. Våra gäster kan alltid känna sig helt trygga med att köttet de äter kommer från en svensk gård.
På Texas Longhorn i Östermalms Saluhall kan man från restaurangens balkong med utsikt över saluhallen välja bland steaks, burgare och signaturrätter som BBQ ribs, nachos och fajitas, samt maffiga desserter med inspiration från Texas. Här serveras lunch och middag samt brunch på lördagar.

 

I mitten av restaurangen tronar en stor bar som serverar allt från klassiska drinkar till Texas Margaritas, vin och öl i frysta glas lagom till AW-hänget. 

 

Ni kan även besöka oss på Instagram. Klicka HÄR!
 

Texas Longhorn Ostermalm food.jpg
Kontakta Oss

Östermalms Saluhall
Humlegårdsgatan 1
114 40 Stockholm

Tel: 076-005 47 44

ÖPPETTIDER

Mån-Tis:  11:00-22:00

Ons-Tor: 11:00-23:00

Fre-Lör: 11:00-00:00

Success! Message received.

Maila oss

Texas-Longhorn_Logo_SV-158x81.png
bottom of page