top of page

Restaurang, Bar & Café

Arla Unika ostkaka.jpg

ARLA UNIKA

Arla Unika vill lyfta mejeriprodukter till gastronomisk världsklass. Därför är ostarna utvecklade i samarbete med passionerade mejerister, experimenterande produktutvecklare och toppkockar i Sverige och Danmark.

Beirut Cafe counter.jpg

BEIRUT CAFÈ

Vi har moderniserat det libanesiska köket och arbetar aktivt med ett rotisseri. I restaurangen serverar vi härlig libanesisk frukost, lunch och middag. Restaurangen inkluderar även en fullskalig bar och serverar drinkar som tagit inspiration från det libanesiska köket. I vår butik kan ni köpa våra röror, allt som behövs av kryddor, delikatesser och alla andra tillbehör i vårt unika sortiment.

4cornerspizza slice.jpg

4 CORNERS PIZZA

4 Corners hedrar den klassiska pizza-sliceupplevelsen i New York med en twist. Hos oss kan du slå dig ner för pizzaslice, fräscha sallader, varma mackor eller cocktails i baren. Allt i amerikansk stil!
Vi har även avhämtning och catering!

lisaelmqvist_DSF9970.jpg

LISA ELMQVIST

Det allra bästa av färsk fisk och skaldjur, även som färdiglagade rätter och delikatesser från eget kök. Hela 90 års erfarenhet står för en kvalitet i särklass.

M Seger cheese and chark.jpg

M SEGER

Östermalmshallens allra första butik, öppnad 1888. Idag med underbart kött samt ett stort urval av charkuterier, ost, färdiglagat och hemgjorda tillbehör. Köp med hem eller låt oss servera dig här i Bistron: Lunch, middag och mingel på menyn varje dag!

Melanders seafood platter.jpg

MELANDERS FISK

Ett brett utbud av färsk fisk, skaldjur, färdiglagad mat, gravad lax, färskrökt lax, löjrom samt övriga delikatesser. Vi har även Take Away- och viltavdelning.

Nybroe Smorrebrod_220523_3.jpg

NYBRŒ SMØRREBRØD

Smørrebrød med stor variation på typiskt danskt manér. Serveras på plats hos oss, för avhämtning eller som en cateringleverans till små eller stora sällskap. 

Paulas i hallen_breakfast.jpg

PAULAS

På Paulas serverar vi frukost, lunch och en massa härliga bakverk. Allt med en fräsch skandinavisk känsla. På eftermiddagen förvandlas Paulas till en mysig vinbar, perfekt för en afterwork eller ett glas vin med goda tilltugg att njuta av. I vår butik kan du även köpa färskrostat kaffe från lokalt rosteri och flera olika tesorter.

Planet Mesh healthy plate.jpg

PLANET MESH

Tel: 073 - 840 86 75

info@mesh.se

www.mesh.se

Hälsosam snabbmat med råvaror av högsta kvalitet.Wraps, hälsotallrikar, färskpressade juicer & smoothies.

Tysta Mari sandwich with shrimp and salmon.jpg

TYSTA MARI

Tysta Mari erbjuder något för alla matfantaster. En morgonlatte med nybakat bröd, vällagad husmanskost till lunch, färska skaldjur och ett utmärkt vin till middag - eller handla sitt eget urval av delikatesser i den välförsedda butiken.

Texas Longhorn hamburger.jpg

TEXAS LONGHORN ÖSTERMALM

Välkomna till ett modernt steakhouse som erbjuder amerikanska rätter. Här finner ni även en stor bar som tronar mitt i restaurangen som serverar allt från klassiska drinkar till Texas Margaritas, vin och öl i frysta glas. En trappa upp från restaurangens balkong får ni en fin utsikt över saluhallen.

Willy Ohlsson meat dish.jpg

WILLY OHLSSON

EFTR.

Köttspecialist med egen hängning av guldkött. Här finns också färdiglagad husmanskost och andra delikatesser samt ett väl avstämt sortiment av utvalda ostar.

bottom of page