Bröd och Konditori

 • paula pohjakallio_DSC2277 copy.jpg

  PAULAS

  På Paulas serverar vi frukost, lunch och en massa härliga bakverk. Allt med en fräsch skandinavisk känsla. På eftermiddagen förvandlas Paulas till en mysig vinbar, perfekt för en afterwork eller ett glas vin med goda tilltugg att njuta av. I vår butik kan du även köpa färskrostat kaffe från lokalt rosteri och flera olika tesorter.

 • panisano bullar.jpeg

  PANISANO

  Panisano ägs och drivs av Vattenverket Lidingö, där vi producerar allt bröd och bakverk i det egna bageriet. Där bakas allt från grunden och levereras löpande under dagen så att vi alltid har färskt bröd och nybakade bullar.  Vårt surdegsbröd bakas i stenugn tillsammans med kanel- och kardemummabullar vilket ger allt som bakas en härlig karaktär.  Vårt salladsutbud är varierat och innehåller både veganska och vegetariska alternativ. Vi har även smoothies, rawfoodbollar, overnight oats och mycket mer.

 • tystamari_DSF9622.jpg

  TYSTA MARI

  Tysta Mari erbjuder något för alla matfantaster. En morgonlatte med nybakat bröd, vällagad husmanskost till lunch, färska skaldjur och ett utmärkt vin till middag - eller handla sitt eget urval av delikatesser i den välförsedda butiken.

ÖSTERMALMSTORG, 114 39 STOCKHOLM 

 

ÖPPETTIDER BUTIKER: MÅN-FRE 09.30 - 19.00,  LÖR 09.30 - 17.00

* Restaurangerna har kvällsöppet. Besök handlarnas sidor för mer information.

 • Instagram - Vit Circle
 • Facebook - Vit Circle