top of page

Lisbeth Janson
Frukt & Grönt

Genom att erbjuda allra högsta service och bästa produkterna vill vi göra vår omgivning friskare, nyttigare och en smula lyckligare.

 

I mer än 65 år har Lisbeth Janson erbjudit sina kunder frukt och grönt i Östermalmshallen. Vi lägger stor vikt vid att hitta produkter av allra högsta kvalitet. Vi har ett stort intresse av ekologiska produkter och att välja närodlat är en självklarhet när det är möjligt. Hos Lisbeth Janson finner du varor från hela världen som ändras i takt med årstiderna. Om våren anländer den nyskördade och eftertraktade sparrisen, under sommaren doftar disken av solmogna svenska bär och hösten bjuder på en symfoni av rotsaker. Men hos Lisbeth Janson trotsar vi ibland årstiderna och bakom disken hittar du torkad svamp, bär och frukter.

Vi erbjuder även ett brett sortiment av de finaste olivoljorna, marmelader, vinäger, honung, nötter, pasta, glass och ägg från ekologiska, fritt sprättande höns. Vi sätter stort värde i att ha ett unikt utbud. Håll även utkik efter butikens egna varor. Vi säljer färdiga fruktsallader, pajer, den populära efterrätten Gino och mycket, mycket annat.

Välkommen in!

Gå gärna in och kika på vår hemsida www.lisbethjanson.se. Här kan ni även handla utvalda produkter direkt i vår webbshop. 

Missa inte våra goda tips!

För löpande nyheter och kampanjer följ oss på Instagram 

Läs mer
  • Instagram
Lisbeth Janson_220523_basket2.jpg
Lasse Olsson Photo-10950_edited_edited.jpg
Kontakta Oss

Östermalms Saluhall
Östermalmstorg
114 39 Stockholm

Tel: 08-661  90 00

ÖPPETTIDER

Mån-Fre      9:30-19:00

Lördag         9:30-17:00

  • White Instagram Icon

Success! Message received.

Maila oss

LoggaLJ-158x100.png
bottom of page