Melanders Fisk & Vilt

Kunskap och kvalitet från hav och skog

Hos Melanders finns ett rikligt urval av färsk fisk, färska skaldjur och ett stort sortiment av färdiglagad mat och delikatesser. Alla råvaror är en handplockad selektion från de bästa leverantörerna. Den färdiglagade maten kommer från eget kök och finns också som lunch för avhämtning.

Melanders har även en viltavdelning, med spännande och frestande råvaror i form av kött, chark och fågel från skog och mark. Den kunniga personalen finns alltid till hands med tips och råd. Här finns också en takeaway med bl a klassiska wokrätter, nyttig husmanskost och fräscha sallader.

Med Melanders stora resurser, finns alla typer av cateringmöjligheter - från en välförsedd grillfest hemma i trädgården, till galamiddagar i slottsmiljö.

Melanders fredagspåse: Fredag är dagen då man gärna vill unna sig det lilla extra men kanske inte alltid har vare sig ork eller fantasi att få till det i köket. Det finns en enkel lösning på det problemet. Varje vecka komponerar Melanders kockar en lyxig trerätters-middag, oftast med färsk fisk eller skaldjur som huvudingrediens. Fredagspåsarna kostar alltid 690 kronor och innehåller allt man behöver till en lyckad trerättersmiddag för två.

Nu kan du välja att köpa din fredagspåse i Melanders butik i Östermalmshallen på fredagar och i vår onlinebutik för hemleverans onsdag-lördag.

För veckans meny besök vår hemsida!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Kontakta Oss

Östermalms Saluhall
Östermalmstorg
114 39 Stockholm

Tel: 08-662 45 79

ÖPPETTIDER

Mån-Fre      9:30-19:00

Lördag         9:30-17:00

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Success! Message received.

Maila oss